dijous, 18 de juny del 2015

Meta final del nostre curs!!!

Hola sóm na Valentina i Jazmín i us  volem dir que aquet curs ha set molt divertit i hem après moltes coses noves i hem conegut a altres persones. També hem posat fí al nostre proyecte "Els Bussejadors explorem la mar" amb un museu de la mar que li ha agradat a molta gent i sobre tot als pares.. També us volem dir que Carmen ha set la millor mestra del món, perquè té una manera d'explicar les coses molt bona, no crida tant i és molt divertida!!
Gracis Carmen per ser sa nostra mestra aquest any!!!!


FINS L'ANY QUE VE!!!




Hola sóm en Kian i en Quidel  el museu va ser un gran éxit també es que a tots li han agradat molt, era divertit i hem aprés moltes coses noves sobre el fons marí. També amb el museu hem finalitzat el nostre projecte "Els Bussejadors explorem la mar".
Per a nosaltres Carmen a set la millor mestra que hem tingut, amb ella és divertit aprendre i d'aquesta manera aprenem molt més. Ets molt generós i simpàtica amb un cor gran ple d´amistat.
Per a nosaltres...
Carmen ets la millor professora de l´Univers!!!!!


FINS DESPRÉS!!!!!!!





Hola sóm en Carlos i en Kai. El museu de la mar ha estat molt bè, hem aprés moltes coses sobre Mars i Oceans de tot el Món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada