dimecres, 18 de març del 2015

ILLES CANÀRIES I EXTREMADURA







ILLES CANÀRIES









Ja hem començat amb les exposicions dels powers de les Comunitats Autònomes, ahir vam conéixer les Illes Canàries de la mà de Valentina i Kian, terra de volcans i grans muntanyes....


Ens vam mostrar moltres coses de l'altre arxipèlag: la seva situació, el seu clima, la varietat de la seva fauna i sobre tot flora, amb paisatges totalment diferents..



 Com part pràctica, ells van triar fer una maqueta de l'illa de Tenerife fantàstica, però per desgràcia van tenir un accident i es va trencar. Per sort la vam poder veure i tothom els hi va donar l'enhorabona pel resultats i el treball realitzat.


Ens va agradar molt la vostra exposició, gràcies Kian i Valentina!



Aqui teniu les dades de densitat de població per fer el gràfic. Heu de realitzar un gràfic de barres o de punts, divendres ho explicarem a classe.





                    EXTREMADURA


Na Paula i en Jaume ens han parlat sobre aquesta Comunitat Autònoma, de la que no sabiem moltes coses.



Hem conegut més sobre la seva meteorologia i sobre les ciutats més importants. De la flora i fauna voliem saber un poc més...

Flora i fauna d'Extremadura

En aquest enllaç podreu trobar més informació sobre el Parc Nacional de Montfragüe,  i estic segura us sorprendrà! 

Parc Nacional de Montfragüe 

En quant la part pràctica, els nostres companys ens ha portat un formatge típic d'Extremadura, formatge  o torta del Casar, un fortmatge d'ovella amb un procés d'elaboració mínim de 60 dies amb denominació d'origen.



Jaume i Paula ens han donat ha testar aquest formatge amb un poc de pà pagès, amb  un aroma moooolt intens!!!!!! 

A jo me ha encantat......









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada