dilluns, 16 de març del 2015

REPASEM LES DIVISIONS. GERMAN LAMA ENS VISITA

Ahir, a 1ra hora, hem repassat les divisions de dos xifres, desprès a 3ra hora hem fet 3 grup, un grup per els que els hi costen molt, un altre als que els hi sortien i un altre als que els hi costen una mica.

Nico i Jaume.

Avui, ha estat un dia del més interessant. A segona hora ens ha visitat en Germán Lama, el pare dels nostre company de sisè Marc. És fotògraf professional,va descobrir la fotografia quan tenia aproximadament la nostra edat i actualment és una de les seves passions i el seu treball.


Hem tingut ocasió de fer-li algunes preguntes sobre el món de la fotografia: les seves preferències a l'hora de fer fotografies, la seva millor fotografia, ...

Ens ha parlat un poc sobre història i ens ha explicat com funcionava una càmera.



Aquí ens explicava com funcionava una càmera estenopeica, la base de funcionament de les càmeres que tenim en l'actualitat.

Ens ha explicat coses ben interessants com que les primeres pel·lícules les feien amb fècula de patata, les pintaven i d'aquesta forma formaven els colors.

Gran part de les nostres curiositats giraven en torn a  a l'exposició que volem realitzar sobre Setmana de la Mar. Amb aquesta exposició pretenem mostrar experiències viscudes  i  sentiments.


Li hem mostrat alguna de les nostres fotografies que vam fer durant Setmana de la Mar i ell ens ha fet recomanacions sobre com triar-les: millor pla, enquadre, ...


Hem triat la fotografia com  a forma d'expressió i comunicació. És una forma diferent de fer-ho, capaç de transmetre molt.  Vam triar aquesta opció perquè s'adaptava perfectament als Projectes que estem desenvolupant.
"Aprendemos Comunicando" : Nosaltres comunicarem experiències viscudes i sentiments mitjançant la fotografia, triarem els nostres moments viscuts, intentarem mostrar que vam sentir, que vam fer...
"El Fons marí": Ens servirà per intentar aprendre més sobre fotografia submarina, la flora, la fauna, el nostre entorn més proper, però més desconegut.



Gràcies Germán per haver vingut a visitar-nos i apropar-nos més al món de la fotografia!


La visita d'en Germán ha estat molt interesant, ens ha mostrat com fer per que les fotos tinguin més calidad.





També em posat noms als nostres grups de classe pero els noms tenien que tindre que veure amb el nostre projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada