dilluns, 25 de maig del 2015

CASTELLA I LLEÓ

BON DILLUNS A TOTHOM, QUE TAL EL CAP DE SETMANA??

Nosaltres hem començat la setmana amb Maria i Quidel i la seva exposició sobre aquesta gran i meravellosa Comunitat, de la que sabíem poc i ens ha deixat gratament sorpresos..



En Quidel i na Maria ens han deixat l'exposició més llarga i amb més informació de les realitzades. És una Comunitat que té nou províncies, ens han parlat de cadascuna de les seves províncies, així com de la seva flora, fauna i clima.



Ha estat una exposició molt interessant, amb molts de detalls que no coneixíem i de la que hem après molt. Les exposicions ens han donat peu a aprofundir en altres continguts que ens han anat sorgint a partir del discurs dels nens. Són conceptes que desconeixíem, però dels que en volíem saber més i ens permetia entendre millor el tema tractat.

En aquest cas, els temes que necessitam conèixer millor i què ens ajudarà a entendre i conèixer més aquesta Comunitat són: 
- Què és un ecosistema? (Aquesta pregunta ens ajudarà també amb el nostre projecte..) 
- Què és l'art Romànic? (On va néixer, quines característiques generals té i alguns exemples a Castella i Lleó). 

Per tractar-se de la darrera exposició sobre les Comunitats Autònomes, aquesta la farem d'una altra manera: Tal i com hem explicat a classe hem de fer un resum de l'exposició. Aquesta és la pregunta que vam plantejar:

* Realitza un resum de la Comunitat de Castella i Lleó amb tota la informació recollida: Pots incloure fotografies, dibuixos, esquemes.. i has de contestar a la pregunta "Què és un ecosistema?" a la part de flora (posa exemples). Afegim també la pregunta de l'Art Romànic que tens a la part superior. 

Ja ho sabem fer molt bé, però recordarem com hem de fer qualsevol treball escrit: Per realitzar el resum, fes primer un esborrany, revisa l'ortografia i afegeix o lleva informació si és necessari. Passa-ho finalment a net, ja saps que ho pots entregar tant a ordinador com escrit a mà. La data d'entrega és el proper divendres 29, però com tenim la Diada Esportiva, si ho vols entregar abans ho pots fer.

2 comentaris: