dilluns, 4 de maig del 2015

KAI I MADRID

COMUNITAT AUTÒNOMA DE MADRID

En Kai ens va fer la seva primera exposició sobre Comunitats Autònomes. Quan va arribar ell, ja treballàvem en aquest projecte i es va posar amb na Summer, com ella es va tindre que anar, ho va acabar tot sol i ha estat una gran exposició, ens va agradar molt.
En Kai, en primer lloc, va situar aquesta Comunitat dins el mapa del nostre país. Ens va donar informació i ens va parlar sobre algunes curiositats, com que és la capital europea més alta, Madrid es situa a un altiplà a 750 m. per damunt del mar.


Ens va parlar sobre la seva climatologia, condicionada per aquesta altitud i sobre la fauna, poc abundant per ser una comunitat molt poblada i amb pocs quilòmetres quadrats de superfície

Ens va parlar d'història i dels seus monuments. Nosaltres amb el viatge que vàrem fer fa poques setmanes a Madrid,varem  poder vore gairebé tots els monuments de la ciutat i va ser molt significatiu per tots: La Dehesa Cibeles, La Puerta del Sol, el Palacio Real......


Per terminar, amb la part pràctica, vam seguir gaudint de la gastronomia de les diferents comunitats i en Kai ens va portar truita espanyola:


Voldria parlar, en aquesta ocasió, de dos companys den Kai: En Dani  i na Valentina, Ells es van oferir a ajudar-li perquè necessitava un poc d'ajuda i en Kai els hi va agrair davant total la classe. Gràcies als tres per aquests gests de companyerisme!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada