dimarts, 5 de maig del 2015

LA DONA AL MÓN, MELILLA I UNA BONA CAUSA..

DIMARTS, 5 DE MAIG DE 2015.
Avui ha estat un dia molt intens......!!!!! Hem treballat en moltes coses i totes molt diferents, però molt interessants!!!! Mirau:


Na Rita ens ha visitat tres vegades aquest any, durant sa darrera xerrada ens va explicar la situació de la dona en diferents parts del món. Ara q ja coneguem la situació, hem reflexionat al voltant del q passava a Europa, a Espanya, a les iiles i a Eivissa.

Hem sabut que eren els estereotips,  com els crea la societat i com podem discriminar a partir d,estereotips erronis.

Ha estat una informació molt interessant, sobretot per les noves generacions. Hem acabat amb un compromís individual de canvi per millorar aquesta situació.


Desprès hem seguit amb les exposicions de les Comunitats, aquesta vegada en Jordi, n'Hugo i en Vicent ens han parlat sobre la Ciutat Autònoma de Melilla.


Ens han parlat sobre aquesta Ciutat situada en un altre continent, però que pertany al nostre país i ens va donar la data de quan es va produir aquest fet.


En la part de Curiositats, ens va sorprendre molt com van decidir quina seria la seva frontera: amb el dispar d'un canó que encara conserven i també varen parlar sobre la problemàtica que tenen amb els immigrants, que ens preocupa molt i que ja estem tractant a l'assignatura de Valors Socials i Cívics



Va a ser una exposició molt interessant i ben treballada. Aquest grup ens va mostrar alguns vídeos sobre com  van preparar la seva exposició, que en breu penjarem. Va ser curiós observar la manera d'actuar de cada nen.
Gràcies Vicent, Hugo i Jordi i gràcies també a na Nieves, la mamà de Vicent que va ser qui va realitzar la gravació!

La darrer part del dia, la vam dedicar a contar els sous del Mercat Solidari que vam organitzar pel Nadal.

Els alumnes de 5è, són cada any els encarregats de fer-ho i aquest any ens ha tocat a nosaltres.




Cada grup es va organitzar d'una manera diferent i entre tots vam comptar tot el que havíem recaudat... 

I el total va pujar més de 1.000 Euros!!!!!!! 

Gràcies a tots perquè tot ha estat aconseguit gràcies a la  col·laboració i interès de la Comunitat Educativa que conformem aquesta escola.

Ara hem decidir on hem de destinar els sous. Tenim algunes ONG, però també ens preocupa molt el que ha passat a Nepal, ho parlarem a classe divendres i ho decidirem entre tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada