divendres, 15 de maig del 2015

DIVENDRES DE PROJECTE I EXPOSICIÓ

BON DIA A TOTHOM!!!!!!
Seguim endavant amb el nostre projecte al voltant del fons marí. Avui ens hem posat a completar la informació que ja havíem cercat a casa sobre cadascú dels oceans i el mar Mediterrani. 



Teniem un poc de lio al voltant de les famílies de peixos, classificacions... Per això na Maria Serra va trobar un mapa conceptual que ens ajudarà a aclarir els conceptes:





Per comprendre millor aquest mapa conceptual, aquest cap de setmana hem de fer una feina de recerca d'informació:

Del grup del mamífers aquàtics (el que apareix al final a la dreta al mapa conceptual), hem de cercar quins mamífers aquàtics hi han.

Quin mamífers aquàtics hi han?: Hem d'especificar de quins animals parlam i si en trobàssim molts, només escriurem cinc i a continuació farem una petita descripció de cadascú d'ells.

Desprès, com cadascú de nosaltres està treballant en un oceà o mar diferent, haurem de fer una segona recerca per saber quins mamífers aquàtics hi han al nostre mar o oceà. 
A l'Oceà Índic:.........
Al Mediterrani:......

Cadascú només el seu mar o oceà! Desprès ho posarem en comú i farem un gran mapa conceptual a classe al que afegirem fotografies.


GERMAN LAMA

Avui, desprès del pati ens ha tornat a visitar en Germán Lama, fotògraf professional i papa d'un company de 6è i ens ha parlat de com havíem de muntar l'exposició de Setmana de la Mar: formats a emprar, lloc més apropiat, tamany de les fotografies, diferents formes de col.locar-les... Ha estat molt interessant, com sempre..

Moltres gràcies Germán!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada