dimarts, 12 de maig del 2015

PAIS BASC, TALLER DE MATES I PROJECTE

Avui és un dia de la setmana que, normalment, sempre aprofitam perquè passam tot el dia junts, sense que entrin especialistes. És un dia que dedicam a fer projectes.

Hem començat amb l'exposició de Jazmín i Alberto del Pais Basc, ja ens queden poques comunitats per estudiar i acabarem aquest petit projecte, que també va sorgir d'un dubte plantejat a classe.



Els nostre companys ens han parlat sobre aquesta preciosa comunitat autònoma: de les seves províncies, flora, fauna...

Llavors hem realitzat  un taller de matemàtiques. Hem desdoblat el grup i hem treballat problemes de matemàtiques relacionats amb les unitats de mesura.



Els problemes ens costa més entendre'ls i per aquest motiu ens dividim en grups més petits i treballem al ritme que necessitam. Seguim treballant en el projecte, però aquesta vegada treballam matemàtiques: les unitats de mesura.

Durant la darrera part del  dia hem treballat en el nostre projecte: Ens hem dividit en oceans: cada alumne s'ha ajuntat amb els companys que han cercat informació sobre el mateix oceà o mar i ho han posat en comú.
Han  treballat en grup contrastant informació, resumint-la ...





Hem cercat dades que ens feien falta a la biblioteca de projectes que tenim a l'aula,hem cercat al mapamundi,al diccionari...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada